keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 30 Mei 2010

Blurrr aku ...

nak kata puji ...macam mengeji ...korang baca sendiri ...sms mamat ni ....

engkau ibarat sekuntum bunga yang layu ...
embun pun takkan mampu menyuburkan sekuntum bunga yang layu di sinar mentari .....

reaksi pertama : 
gelak bagai nak rak ... asal teringat je sms ni ... aku gelak lagi  .. then aku terfikir ... nak balas ke tidak ek ?? ciannye dia ...balas laaa .. sbb aku tak paham ape maksud dia ....

aku sms la balik .... APE MAKNA BUNGA YG LAYU ....

Jawapan : ....antaranya seorang yang keras hati tak makan di pujuk rayu...... andartu ... yang ramai teman ... tapi satu pun tak sangkut .. sori ek kata andartu ....

cesssssssssss ... sabo je aku ... (bantai gelak guling-guling lagi ...) ... tu la yg aku tak suka ....bila aku diamkan .. makin lama makin melampau .. memula sms selamat pagi ... selamat malam .. selamat bekerja .. selamat makan ... banyak lagi la selamat .... then bila marah ... kata aku hati batu laa .. kerak nasik laa .. keras kepala laaa ... humang aiii  ... suka aku laa ... aku nak jawab ke tidak ... lagipun dulu aku dah mintak elok elok dari dia .. suh stop sms aku soo bukan salah aku la kalo aku tak jawab

aku geram kat dia ... sbb ... dia selalu salah timing sms .... kul 12.30 tgh malam ... kul 1 >> pagi ... orang dah tido laa time tu .... mesti aa aku terkujat kalo sms masuk ..aku lak jenis kalo dah tido .. bila sedar .. susah nak tido balik ... sekali aku sound .. sekejap je ok .. dah tu buat balik ....

dulu masa kat kampung ... dia ni macam private investigator je ... mana aku pegi .. ape aku buat .. semua dia check .. semua dia tau ... kekadang bila aku kuar ngan kengkawan .. kuar ngan ibu .. haa ... kejap agi soalan macam mak nenek  ... bertalu taluuu masuk .. isk .. mak aku pun tak tanya sampai gitu sekali daaa ...

aku pun tak tau dah ape yg harus aku lakukan ... blurrrrr ...



~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

hans berkata...

peminat ekau ker sis?

alfa juliet berkata...

jgn layan itu mamat

Jijahh @ f.k berkata...

hans ... tu dah jadi pengskodeng .. over sangat aa .. takut jadinya

Jijahh @ f.k berkata...

Alfa ... ni la jadinya ...

kalau layan .. makin menjadi ..
kalo tak layan ... dia buat kite sakit hati ...

OVER ... tak suker ..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky