keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 27 Mei 2010

busyuk ...

 Hiks ... ni panggilan terbaru aku terima ... kelako lak rasa ... tapi at the same time rasa macam ..nge ngada jer ... semacam .. hehehe ... suka suki je depa ni panggil aku ..laling ler ...  cayunk@sayang laa .. baby la ... hahah .. tapi semua bukan pakwe aku...
huuuu ... sabo jer ....
hehehe pak we .. pak wee .. di mana kamu ??

~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

pakcikLie berkata...

jijah mmg suka dipanggil cm tu ker..?
gurauan zaman sekarang agaknya.

Jijahh @ f.k berkata...

bukan suka di panggil gitu .. tapi kalau orang dah cakap nak panggil saya cenggitu .. kurang sopan lak kalo nak marah dia balik ...

pakcik ... nama saya pun memang dah maksudnye "yang di sayangi" ... heheh agaknye dorang sayangkan saya sebagai sahabat kot ...

Yati berkata...

Kalau panggilan baby tu dah kurang sesuai, bagitau ye.. :)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky