keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 25 Mei 2010

Hadiah Sukan .....

 isk ... cari gambar tabung tadi ... jumpe gambar tabung ayam ni ...  teringat masa sekolah rendah dulu .... kalau hari sukan sekolah ... pasti hadiah hadiahnye yang boleh tahan lama n berguna ....
biasanya tabung ayam atau buah buahan ... tupperware ... alatulis tu biasa laaa .hamper .. beg sekolah .. memacam aaa .... tapi ada satu tahun tu .. memang hadiah dia .. pinggan ... rasanya tahun tu .. abg  n aku banyak dapat hadiah .. soo memang banyak laa dapat pinggan tu ...  hari tu masa balik kampung ...  siap tanya kat ibu ...  
aku : ada lagi ke bu .. pinggan yang menang sukan masa sekolah rendah dulu ??
Ibu : BANYAKK  .. ambik laa bawak balik .....
hehehe ... ape lagi .. siap bawak balik Banting lerr ... wahh .. tak ke berguna pinggan tu ... 

tapi aku tak boleh lupa lagu sukan sekolah aku ... masa marching tu .. mesti pasang lagu RIVER KWAI ... siap leh terngiang kat telinga aku ni ....

 n kisah yg aku takleh lupe bila masa hari sukan tiba ... hahaha aku ni kan + size ... masa tu memang aa susah nak cari pakaian yg besar n at the same time sesuai ngan aku .... haha sebagai alternative ... bapak aku kasik suar pendek dia ... soo bila aku pakai .. memang elok laaa paras lutut aku ... kasik pasang getah la jgn kasik melorot ... hehehe ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Amieynna Amin berkata...

saya pun ++ size..
same!
susah nak cari baju sukan n suar sukan..
kene pakai ayah nye..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky