keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 13 Mei 2010

hujan semalam ....

 aiyah .... semalam tak sengaja la ... adik ipar ku memandu kereta ... sampai di selekoh dari pejabat jijah ... ada laa dua orang mamat tengah tunggu jalan clear nak melintas .... tak perasan lak ada lopak .... mujur laa mamat tu tangkas mengelak .. kalo tidak ... splassssssshh .. abishh basah seluar dia ..... tapi takde la macam kes kawan jijah dulu ...

teringat masa jijah kawan ngan mamat serani di selayang .... satu hari masa hujan mencurah curah ... dia ni baru kuar dari rumah nak ke tempat kerja .. soo sbb ujan ... dia jalan kaki jer sambil pegang payung ceti kaler itam tuu ... then masa tu dia nampak laa akak ros bawak kereta lalu kat deret perumahan tu ... (kengkawan kitorang satu opis gak) soo kat depan tu memang ada lopak ... dari jauh dia kata nampak kak ros tu dok sengih sengih sambil acah acah macam nak langgar lopak air .... (dalam hati dia ingat kak ros memain jer) .. hahaha dia pun ngan slamber jalan wat tak tau ....
yang kak ros lak ... saja je nak memain ... dalam hati di ingat si Burn ni takkan lalu kat lopak tu .. (mesti tunggu dulu) ..hahahah ... slamber dia langgar air tu .... splash .... abis basah satu badan si BURN ... hahahaha ...gaya je pakai payung .... abis lencun satu badan ... tak pepasal si burn kena balik tukar baju ....
bila sampai kat opis ... slamber dia sound kak Ros ...
Burn : ape la ko kak ... aku ingat ko memain ... abis basah baju aku atas bawah luar dalam tau ... tak pepasal kena tukar ....
kak ros : sori burn .. sori (sambil sengih macam kerang) ... then gegelak ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky