keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 11 Mei 2010

Ibu oh Ibu ...

Haaa ... kan dah cakap aritu Jijah balik kampung ... sooo memang kebetulan lak peksa dah abis ..soo cari peluang bersama ibu di hari ibu ... heee .... walau penat ...  tapi hati rasa gumbira teramat ... sekurangnya dapat bersama sama ibu walau sekejap ...
soo abg jijah yg di gua musang memang balik selalu ... soo jijah ni kurang sikit la ... kalau masa free atau takde out station n kelas .. insyaallah .. akan cuba cari peluang balik kampung punye ... sooo ... on Saturday ... lepas ibu balik dari sekolah .. terus tanya ... Ibu nak g mana? ..saja laa bawak jenjalan n soping soping .. sesekali ...
destinasi ... KB MALL .. wahh .. senang skang ni .. sbb dah ada pARKSon ... sooo mesti semua gi pasaraya baru .. hehehe less traffic at KBMall ..
soo hajatnye memang nak banjer ibu makan makan n soping ape benda yg ibu nak .. Lunch di The chicken rice shop .. makan mee kari ... perghh .. memang fav aku ngan ibu ... soo balik kali ni jiran depan jijah follow ... soo kami bertiga .. ngap kat situ ler ... then shopping kat atas tu ...
layan gamboo ....






~ It'S OnLy Me ~ weeee

3 ulasan:

LiNda berkata...

Beshnya dapat jumpa mak ..

pastu makan-makan..

pastu peluk emak ..

mesti terubat kerinduan ..

Amieynna Amin berkata...

wah.. mee kari itu bagai memanggil daku..
selamat hari ibu untuk mak jijah..

Insan Biasa berkata...

sedap tu ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky