keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 18 Mei 2010

I'm Back .... (part 2)

 Bagai nak pitam?? ye ah .... tak tahan nak terkucil daa ... 4 jam > < dalam bas .. rasa macam dah tak tahan giler ... turun dari bas .. legaaa ...  aku ingatkan check in hotel dulu .. rest baru kuar makan ngan dia .. ahh lupakan ... elok je masuk lam kete . dia tanya ... LAPAR TAK? ... isk .. dia macam tau tau je aku lapo nih ... tadi pagi makan kopok lekor 3 ketul ngan roti 2 keping jer  (ehhh diet kerr?) .. heheh idok lerr .. soo dia pun cakap agi ... JOM MAKAN IKAN BAKAR NAK??? SEDAP TAU KAT SITU .... aku .. OK JER ...
soo dinner malam tu makan ikan pari bakar cicah air asam .. kailan ikan masin .. tom yam campur .. (serai je banyak) .. hehehe tak penah lak aku nengok dia kuat makan ... biasa aku je tukang perabis ... udah nye lam kereta dia cakap >>. KENYANG NYE ABG MALAM NI ....
soo dia drop aku kat otel n set timing dia akan jemput aku jam 9.30 esok pagi ... bye-bye & Good nite ...

2 B continued ...... (lapo .. nak sarapan dulu weh .. karang dah mula keje .. meja penuh nii ...)
oo yeah .. gambar dari Mr.G jer ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

Hafiz Ajmain berkata...

wah, gi kuantan ea. Gi teluk cempedak tak?hehe

Jijahh @ f.k berkata...

lalu jer tepi pantai tu .. asyik gerak je .. kuantan ke kemaman .. lagipun chalet dekat ngan pantai .. soo pegi je tepi pantai tu :D

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky