keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 4 Mei 2010

kalau dah tido ...

 heheheh .. kalau dah tido ... jangan harap laa aku akan bangun di tengah malam buta atau subuh sepi ... lebih rela berjaga dari malam ke pagi ... hehehe tadi malam kekonon letiss .. set jam kul 4 .. hampesss ..penat laa henpon aku nyanyi .. sampai sudah aku tak bangun ... elok je tangan ni pi matikan alarm n plok bantal dengan best nyer ... hahahah hampessss ....
now aku kat opis .. ape aku buat pun aku tak tau ..  suppose aku kena studi maut several day before ... tapi di sebaliknya .. aku dok lepak layan anak buah aku ape bagai ... hmmm .. alasan semata ... skang aku nak studi ... heheh kat opis .. lantak le ... lagipun keje dah settle ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

Insan Biasa berkata...

Buat lah apa yg patut ..

hihihi ....

Janji gumbiraaaaaaa

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky