keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 6 Mei 2010

last paper ...

 sooo semalam jijah exam .. alhamdulillah semua dah habis ... selesai ... legaaaaa sangat ....
tapi ada insiden yg jijah nak share ....
selepas 3 jam berhempas pulas menjawab paper ... masa kuar dari dewan tu .. alih alih salah sorang kengkawan jijah .. kehilangan beg tangan nya ... semua ada dalam ... kunci kereta .. beg duit ... segalanya laa ... sling bag dia tetiba ghaib .. kecoh la kejap .. and aku pun naik cuak gak ... cian nye la dia ... memasing mencari ... dah dekat 30 minit menanti kabar berita .. alih alih pak guard datang ..
dia panggil kawan aku ke motor dia ... n tanya ... beg kaler ape semua .. apa ada dalam ... sah kawan aku nye beg ..sib baik semua ada kat dalam tu .. takde menda ilang ... huuu syukur laa ...
pakcik tu cakap .. dia jumpe kat area parking belakang .. kiranya time peksa tu .. ada yg dok buat projek kat luar ... sooo memang hampes punya manusia ... takde keje lain gak nye ... sbb pakcik tu ronda .. budak tu takot n tinggalkan terus di area parking tu ... soo semalam ada 2 - 3 kes berlaku ... yg lain aku tak tau ape jadi ..
lepas jumpe barang semua .. kami lepak di Pak Li ... lama tak makan kat sana ... happy times ... soon .. salah sorang nak kawen .. kami plan nak konvoi ke sana ... mesti seronok ... sbb kami lom penah lagi kuar jenjalan jejauh satu kelas .... heee tak sabar ....hahah pada yang nak kawen lepas ni .. leh ambik berkat K ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

6 ulasan:

sekamar rindu berkata...

salam..

moga berjaya ngn cemerlang dlm exam tu....amin.

makdara terdiva berkata...

jijah oooo jijah..makin cantik blog ni.. :)

Fadhlah berkata...

promo......my blog...muah ha haaa

Datin El berkata...

salam jijah..

Semuga berjaya dengan cemerlang dlm pepereksaan tu nanti ye..slmt maju jaya..

Redbloodsnow berkata...

vavava...come pen..hehe

syahira ariff berkata...

banyak bersabar
ujian untuk kawan sis
ada hikmahnya
maner tau tue petanda dia berjaya dalam exam?
=]

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky