keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 14 Mei 2010

letiss ...


Semalam jijah follow Pak lah gi hantar gambar kawen kat Kepong FRIM @ Kg. Melayu ... gerak dari opis jijah jam 6 ...  mak aii .. pusing sana jemm .. pusing sini jemm ... mau jem otak kalo hari hari jem cenggini ... dah la kodok jijah meragam seminggu dua ni ...  tu pun berharap je la tak mati enjen ke ape jer ... sakit je hati bila dia meragam cenggini ... rasa hati kalau ada banyak duit dalam tangan ... mau aje jijah tukar semua enjin baru ... (muahahah .. berangan japs ..).... hahah baru laa mekanik tu tak bingit selalu ... sbb pelik dari yg lain ... huuu ...

terfikir sendiri semalam .... cemana laa dorang dorang ni leh tahan ekk?? mau nye hari hari sampai umah .. lepas solat .. terus padam kot?? .. letis badan ..letis otak ...

si syatrah semalam ikut sama ... bapak nye kata nak balik kampung ... mana nye tak dia nak ikut .... skang ni asyik nak balik kampung je dia ... siap dia jerit lam kereta semalam .... nak tidooooooo .... nak tidooooooooo ... hahaha ... semalam dia makan bun kaya ... tak sempat abis satu ketul .. dah tersengguk sengguk .. alahaii ciannye ... penat kot ... puas dok lam kereta ... si syatrah ni kalao tak tido .. memang akan bergerak aktif je ... singgah kat R&R Hiway MAX tu beli air ... beli la milo tuk dia... sepanjang jalan tadi dia dok teguk laa air mineral tu laa....dok sebut la .. syatrah minum air ubat ... haha .. asalkan dia minum air .. biar laa ..
sooo .. keletihan semalam terbawa bawa ke hari ini ... jap agi aku rasa macam nak landing jap la .. biar laa dunia tunggang tebalik ke ape .. dorang melalak kareoke ke ape ... aku nak tido ... tapi sebelum tu ... hehehe ... nak ajak jiran pi makan jap .. lapo dah ni ...
...............................................................................
jijah : tak sanggup redah sesak macam ni hari hari .... rela kalau kena balik 9 malam sekali pun .. asal takde sesak.

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

momguess berkata...

huh!!!
aku mmg xblh jem ni
pitam mak noks
nasib baek lah umh ngn opis dokat

Insan Biasa berkata...

comel ...

mak sedaranya pun comel mcam dia ....

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky