keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 31 Mei 2010

LUNCH ...

 tak best nye lunch hari ni ... walau lauk sedap .. tapi kalau dah makan secara tergesa gesa ... SPOIL jadinya .. dah macam telan jer ape yg ada ...

nak makan slow .. boleh sangat ... tapi kalo dah sorang lagi dah selesai ... takkan nak biar dia tunggu kita ngap slow slow pulak ?? jadi tak best gak makan nanti  ... tol dak ?? 

next time takmo aa g makan ngan dia + G makan awal ... tak dapat menikmati makanan yang ada ... then semuanya kelamkabut ... memang sungguh tak best ...

ape pun ... Alhamdulillah syukur .. sbb masih dapat menjamah makanan dan mengisi perut ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky