keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 11 Mei 2010

malasnye nak bangun ...

heheh dah dua hari cuti ... plus cuti hujung minggu kat  kampung .. alih alih pagi ni rasa macam malasss nak bangun ... hehehe kalo boleh ...rasa macam nak peluk bantal golek tu sampai puas tidooo ... badan still rasa letih lagi ... semalam aku sampai umah jam 9 lebih ... then jam 10 > < orang towing kereta sampai kat umah ... huuu ... penuh dah laman umah aku ni ... ni tambah kete abg aku satu agi ... wosakk ...
mmm kodok aku pun nak kena check gak ... masih lagi macam kuda laa ... tersedut sedut je ni ... aku rasa macam rosak besar ni ... sbb nye dulu dah penah jadi sekali ... break pun macam dah tak power je ni ... hmmm .. abis bape juta la pulak kali ni ... nak kena masuk wokshop lagi la ni ... huuuuuuuu ... letissssss....
karang siki aku update citer ... nak pi mamam dulu .. atas meja ni dah banyak surat menyurat n keje keje yg menanti .... HAVE A GREAT DAY ALL ;)

~ It'S OnLy Me ~ weeee

1 ulasan:

Insan Biasa berkata...

layan jee............

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky