keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 21 Mei 2010

Mana pi semua??

uishh .... mana pi abis semua orang ni? .. opis aku bak di landa garuda ... KOSONG ....
pasai apa???......
hmmmm this week opis aku ada buat Family day kat PD .. tu yg semua takde tu ... ada la sorang dua yg g lewat .. dah hampir 2 thn aku keje sini .. ni 1st family day  ... wawawaaa best ....
tapi sayangnye akuuuu ... TAK DAPAT PEGI ... wawawawaaaaa sadisss ... ada hal la pulakk ....
Mesti seronot dorang main game .. memancing ikan .. BBQ ... huuuuuu jelesss ...
takpe ... len kali aku Pi OK (tah sempat ke tidak ??) .. hehehe ... mana la tau .. tetiba je sampai surat ke ape .. aku kena pindah .. huuu ... nak buek cemano .. berangan aje lah buat masa ni ...
teringat masa family day di Duta Sand Kuantan ... seronot sangat ... 1st n last .. tapi puas hati .. sbb hasil usaha keras ... yg penting happy ...

Ohh Happy Day ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

-fizA- berkata...

ok la tu kak..
aku lak, sepanjang keje kat sana dulu,
sekali pun tak penah wat family day..
hampeh kan?

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky