keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 26 Mei 2010

Morning Greet ...

 Salam n Good Morning Allz ... moga hari ni merupakan hari terhebat buat anda ... Jijah lak .. macam biasa ... masih strugling mencari kedamaian diri .. ... macam tag line atas tu laa .. susah nak cakap ...

sooo sempena musim cuti sem kali ni (agak terlambat sket laa sbb sem baru tak lama lagi mula dah)... tetiba lak rasa nak buat craft .heheh maklum le .. Jijah ni style Hot Hot Chicken S**T ... panas kejap je .. hehehe .... soo kelmarin kuar ngan paklah .. beli la kain yg utk crosstitch n benang dia sekali ... coraknye jijah tempah khas dari member jijah masa studi dulu ..YATI & STITCH  ...

well masa go tru net last 2 weeks .. jijah jumpe perkataan kaligrafi Bismillah .. cantik sangat  ... soo jijah minta Yati & Stitch tukarkan pada chart ... huuu kejap je dah siap ... murah jerr ... hahah tapi tak tau laa tahun bila siap ... hopefully cepat la ... tak sabar nak tunggu hasilnya ...

well .. korang kalo ada yang nak buat gambar sendiri ke .. gambar anak anak atau potret family pun bolehhh .. ape ape saja lahh .... hehehe potret kawen korang pun boleh ... kalo rajin ... buat sendiri .. kalo rasa nak senang kerja .. tempah je terus ... Yati & Stitch sedia memerah keringat untuk anda ... hehehe Tak gitu Yatt ?? ... soo sila lawati yer utk mengetahui dengan lanjut .. memacam ada kat sana ...

hehehe yg nak cerita nyer ... dapat chart n material semua .. alih alih blurr tak tau nak buat cemana .. hahaha ape kess ko Jijah ??? ... maklum laa .. last time buat menda alah ni masa sekolah dulu ... heee dah berjaman dahh .. nasib baik laaa si Yati tu kawan aku .. hehehe .. leh laa berguru ngan dia .... Mekacih Yatt ... nanti siap aku post lam ni OK ...

ok lah .. nak g makan .. dah nak jam 8 .... banyak kojo arini ... daaaaaaaa ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky