keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 14 Mei 2010

Morning light...


wah ... this morning masa jijah on the way ke office ... jijah nampak cahaya waktu pagi nampak cantik sangat .. langit tu macam di suluh jer ... hmmm ni dah 3rd time jijah nampak pemandangan yang cantik ... tapi yg 2 kali tu takde la gambar .. sbb nye jijah naik kuda besi masa tu ... pagi ni jijah duduk je kat tempat penumpang .. soo sempat la capture guna henpon ... hehehe ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

sisdee berkata...

adoi cantiknya....tu sunlight ke??cantikkan dpt tgk camtu pagi2..subhanallah!!!

Jijahh @ f.k berkata...

a ah .. tadi pagi masa nak g keje .. bukan selalu dapat peluang macam ni ..
tapi morning light masa jijah g PD dulu lagi cantik .. dengan pemandangan laut dia .. blue lagoon .. perghh ....

Redbloodsnow berkata...

a'ah lah kak jie. lawa ar.. subhanallah kan :)

Insan Biasa berkata...

indah ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky