keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 14 Mei 2010

ngape ek?

susah la nak faham  ... lagi lama aku kenal dia ni .. lagi susah aku nak jangka sikap dia ... well ... aku tau dia sibuk ... mmm atau mungkin juga dia tengah serabut otak kot?? suppose aku plan nak jumpe dia dari sebelum exam .. then tangguh lepas exam .. tangguh lagi lepas aku balik dari kampung...  well .. antara ibu dan dia ... of coz aku akan lebihkan ibu ... lagipun aku ngan dia kawan je ... Ibu lebih utama ... soo aku tak tau dia marah ke? merajuk ke? atauuu ... (fikiran negatif ni .. takmo sebut)

.sepatutnye aku dah berada di daerah sana .. tapi ... semalam tetiba dia cakap tak ok pulak.... aik? apasal ekk?? takde ujan takde ribut .. hmmm atau dia leh rasa keresahan jiwa aku?? (kodok aku sakit..soo aku rasa macam berat lak nak g sana)..

takpe la ... tau la dia cari aku nanti kan? lagipun selama > < 2 thn lebih ni ... ok je .. hopefully dia tahu n ok jer dalam ape juga situasi hidup dia ... kebahagiaan diri sendiri perlu di utamakan dulu ok ...insyaallah ada rezeki ... boleh jumpe jugak nanti ... cepat atau lambat jer ...
.................................................
jijah : Miss u 2

~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

LiNda berkata...

Sabar ..sabar .. think positive !

~LP Lum~ berkata...

salam~

insya Allah, satu arie nanti dia akan phm jua.. dan kamu jua akan lebih memahami dia... :)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky