keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 3 Mei 2010

pegi keje ke race??

 Mak aii .. pagi ni memang la dah macam pemandu F1 ... bukan ape ...hiway yg 2 lane tu dua dua dah macam litar lumbe ... both rushing ... biasa takde la macam tu ....
start dari banting .. ada la 2-3 kereta yang memang laa lembab macam naik beskal ... udahnye .. kete yg beratur kat belakang tu naik angin ler ... slow kebabai sangat ... aku lak arini memang laa cadangnye nak bawak normal je 80 ke ape ... ahhh .. takde nye ... bila kereta belakang dah mula mencucuk cucuk ... aku angin ler ... nak bawak kerete pun rasa tak tenang ... kete kancil depan aku slamber kodoks dia jer .. jalan macam takde ape ape ...
aku pun tak kesah kalo orang nak motong .. tapi kalo dah motong .. then masuk tetiba depan aku ... mesti la aku terkujat gak ... udah space pun sempit je .. dah tu suka lak break break ... huuu tak gemar sungguh ... bikin jantung dag dig dug jer ....
part masuk hi way ... haaaa ape lagi semua ...pecut aaa ... ala ala menekan butang turbo tu laa ... hahah .... rupenye depan tu tadi sederet lori beso 4 bijik ... ngan satu tangker ... huh .. no wonder slow kebabai ...
kereta ..kecik beso sama jer ... yg laju .. laju giler .. yang slow .. tak ingat orang lain la pulak ... hahaha ..
hampess ... harini dekat satu jam baru sampai opis ... dasat  ... dasat ... memang slow kekura ...
mmm ape pun .. drive safely ... moga selamat sampai ke destinasi ...
....................................................
selalu ingat orang tu pesan ... bawak kereta leklok yang ... (macam dia tau je aku bawak kereta macam orang hilang akal)

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

yusuf mujahidin ™ berkata...

bio lambat asal selamat...hahaha

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky