keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 12 Mei 2010

Shopping Giler ...

 mmmm .... kan semalam dah citer pasal makan makan @ KBMall ... sooo lepas makan .. ape lagi ... terjah naik tingkat satu ... cadangnye memang nak cari kasut ..sbbnye yg sedia ada ni masa shopping ngan Vicky dulu jer ... kasut pun dah leh kira season dah ... heheheh ... sooo naik atas aku terus gi tempat kasut ... wah wahhh ... dari RM40 hingga RM100+++ ... huii ... HushPuppies beb ...
hehehe hilang akal jap ... biasa kasut lain aku ada perasan laa sale nye .. tapi yg ni baru 1st time ... Ibu memang aku dah offer awal awal lagi la ... tak kira laa yg mahal ke murah .. sale atau tidak ... presen Hari Ibu la ... ape ape je yg dia nak ... beress ...
sudahnye ..... (nengok gambo) .. 3 pasang Jijah nye .. dua pasang Ibu .. dan sepasang lagi jiran depan punye


















 yg ini jijah punye .... dua pasang HushPuppies berharga RM40 setiap satu ...














yg ni beli kat pasar malam Bachok ... RM18 sepasang ... Yg hitam tu Jijah punye n yg putih tu Jiran depan jijah punya ...(geng balik kampung ... jiran kat opis)














hehehe ada lagi ... last sebelum balik .. singgah kat kedai Peace .. bukan ape .. kedai ni memang jual baju beso ...sesuwai ngan orang Besar-besar macam aku ... ahaks ... sooo sambar la baju blouse putih 2 helai tu ngan yg biru kat tengah tu ...... tapi kan .... biasa kedai ni memang kira standard harga .. tak penah ada sale .. tak penah ada less ... hampesss ... soo aritu ada offer .. beli RM200 ke atas .. dapat free membership .. 10% setiap kali beli .. sooooooo ... untung gak aku rasa ... bila lagi nak dapat 10% kan .. lagipun aku selalu g sana kalau nak beli baju ... rugi tu ... dah 3 helai baju tadi RM150 > < sooo .. sikit je agi nak RM200 ..
hahaha ... no idea what to buy .. soo aku tanya Nozie jiran depan ku .. kalau ada dia nak beli ... siap ngan ibu sekali aku suh beli ... hahahahha .. nak cukupkan 200 nye pasal ... udahnye ... lebih dah ... > < RM250 kat kedai tu jer .. huuuu .... Zie beli Jeans .. Ibu nak skirt (yg pakai ngan blouse tu) ... heh ... takpe .. aku banjer ibu ... sooo .. ini la hasilnye ....














perghhhhhhhhh ... hilang akal ke ape aku aritu ... sesekali soping ... kalo selalu ... botak kepala wehh ... balik umah ... kira punya kira .. punya kira ... terbang RM700 (phewww)  ... sib baik 2 thn sekali shopping ... hahaha ... hampes ko Jijah wehh  ....

~ It'S OnLy Me ~

weeee

4 ulasan:

kimmy berkata...

ahaaa..boleh melaram lah lepas ni..:D

sisdee berkata...

wah u shopping gile2 hehehehe..i selalu gak g peace tgk2 baju kurung dia lawa2 mmg :)

kat ne tu hush puppies 40hggt jek :O

Jijahh @ f.k berkata...

sis .. kat KB Mall ... heee ada sale HushPuppies tu sampai 16 ni rasanya aritu budak tu cakap

Jijahh @ f.k berkata...

Kelate yer ... hehehe ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky