keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 13 Mei 2010

Teringat semasa dulu ...


 hehehe .. alih alih semalam Kema ... geng lama jijah masa di bachok mengingatkan saat saat happy masa kami semua di Bachok ... kesanhnye ...
masa bulan puasa .. kekonon sebelum raya .. nak la bukak puasa sesama .. dari bachok ke KB .. kami pegi beli barang ..masa tu memang pakat pakat buat biskut raya .. seronok sangat ...
then lepas beli barang ... kami pun cari la kedai ... nak makan ... udahnye pegi ke KB Mall ... punya la ramai manusia di kaunter yg jual nasi .. ahh .. kami ni main taram je .. sbb nak cepat ... kami memasing pakat beli western food kat medan selera tu (sbb kedai tu je yg lengang) ... hahahah .. baekkk punya makan western ... udahnye orang kenyang makan nasik ... kami kebulor lagi ... maklum le .. portion dia kecik jer ... hehehe ... orang dah balik ... kami beratur pulak .. beli nasik ... huhuuuuuuuuu .... udah namanya perut melayu ... tak melantak nasik tak sah .... sabo je laa .. memang gila gila geng Bachok ni ... heheh termasuk la aku sekali ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky