keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 4 Mei 2010

wedding project ...

rabak dah mata ku ... lately memang asyik tido awal jer .. sooo bila dah time nak studi for final .. hahah rasakan laaa ... setakat ni aku dah abis dah teguk air 800 liter .. tapi satu bab tak abis agi ...
Bila nak studi .. teringat lak kad kawen anak kawan aku tak settle lagi ... sebulan agi dia nak kawen .. sure la sekarang kad nak kena edar dah .. cian lak kalo tak tolong... and of coz aku tak boleh tido selagi tak siapkan menda alah tu .. bukan ape .. orang tua ... kang takot dia risau nye pasal ... udah naik la pulak darah tinggi ... isk ... cian la pulak ... lagi pulak .. aku nak balik kampung khamis ni .. bila masa aku nak buat nyer ... kat opis takde ketenangan .. idea nak kuar pun susah kalo bingit bingit tuu ....
soo .. disebabkan dia nak yg paling sempoi abesh ... aku buatkan lerr ... heheh bukan tak biasa .. tapi kekadang orang ni susah... nak ikut selera dia ... kalau dia nak ikut selera aku .. senang ... paling sempoi aku buat .... oooo yeah.... theme dia ... hitam putih ... sooo atas permintaan dia nak paling sempoi .. aku designkan la kad bertemakan hitam putih kelabu... print atas kertas putih nanti .. kira nampak jelas dan nyata laa .. kalo print kaler .... kena ejas laa background dia ...

tadi staff aku nyampuk perbincangan pendek aku ngan akak tu ...
aku  : ala .. buat simple je la ... satu kertas either lipat dua atau 3 ... then pakai kertas keras yg wangi atau timbang tu ... mesti ok nye ...
staff aku : a ah la kak ... cantik kalau pakai kertas timbang... lagi lagi kaler itam kan ??
aku : gelak ... adoii .. puas la pulak aku nak cari ink printer kaler putih .... hahahah .. kalo print atas kertas putih ok la jugak ... hehehehe ... sabo je aku ...
staff aku : heheh .. a ah la kak ... lupe lak ....

sooooooooo a last ... dah siap kad kawen dia .... latar belakang aku ingat nak letak gambar dorang bakal laki bini dalam frame love ... mesti cantik kan?? ... .. tapi aku mintak tadi dia tak kasik kasik sampai petang .. sooo terpaksa laa aku pinjam gambo kawen dari pak lah untuk background x.... sabo je aku .. asal dia dengo je orang nak kawen .. dia tanya .. dah ada ke orang ambik gambo?? aku cakap dah ada dah ... terus dia kata .. ahh malas aaa nak tolong ... hek eleh ... banyak lak songeh dia ... hiss ... tak baik betol ... dah tu dia gegelak je .. heheh aku tau ... dia pun takkan sampai ati nye .. hehehe ..mekacihh .... pengantin dalam gambo tu pun ... mekacih ye ... pinjam jap wat tambah glamer korang ... tapi dah sehabis blurr aku buat tuu ... heheheh ...

nengok laa esok ape komen dia .. tadi aku sms dia suh riki kat warta bangi ... dia cakap ...>> mee tak ade yang nak buat .. tolong la akak yer ..... alamak ... siap kasik ayat sadist tu yg aku tak sanggup nak dengo tu .. lagipun dia baya mak aku je pun .. hehehe .... idok le sampai ati aku nak mengguriskan hati nyer ... uhukk ... aku ok kan aje laa ... n dia balas .... thanks for your understanding .. hehehe .. ok jer .... (aku tak balas)

ahh line lak tak ok ... esok je aku upload ...  daa all ... sleepy dah aku ... take a nap jap .. have a good rest all ... wasalam ...




~ It'S OnLy Me ~ weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky