keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 21 Jun 2010

Ainnur's Goodies



1) Buat satu entri ringkas mengenai Ainnur's Goodies ni.
Selitkan juga mengenai Erti Kebahagiaan dari sisi pandang masing-masing.
Bakal penerima Goodies di atas di pilih berdasarkan penilaian betapa bernilai/berharga/bermakna/bererti sesebuah kebahagiaan itu.
Ringkasnya ; Entri yang berisi dan mempunyai mesej yang baik.

OWH ... kebahagiaan ada banyak segi ... 
ada yg bahagia kerana mempunyai keluarga yg sempurna ...
ada yg bahagia kerana telah berjaya mendapatkan apa yg di kehendaki...
ada yg bahagia kerana di cintai dan mencintai ...
ada bahagia kerana telah berjaya mengharungi susah payah segala ....

bahagia bagi jijah ... akan lebih bermakna jika ...
dapat merasai kemenangan bersama ibu dan keluarga tercinta ... 
dapat berkongsi hasilnya dan memberi kepada yang memerlukan ...  
dapat membahagiakan orang lain yang sedang kedukaan .. 
bahagia bila melihat "dia" berbahagia ... 
dah akhirnya ...
alangkah bahagianya jika dapat berbahagia bersama si dia ... (mungkin kah?)


2) Digalakkan untuk jadi Follower Ainnur. (Jika Sudi)
dah follow ....

3) Boleh gunakan Banner  Ainnur's Goodies di sidebar bawah sebagai hebahan. 
( Jika Mahu ) dah ambik n post gak ....


4) Jangan lupa letakkan Link entri anda dalam peti komen di bawah ya!
 ni link nye yerr .. sesape nak mencuba lagi .... 

5) Format ; Bebas.
Boleh gunakan lagu, gambar, sajak (jangan plagiat ya!) , pengalaman sendiri dan lain-lain.
dah ....

6) Tarikh Tutup :
Ahad 25 Julai 2010
 OK ...

~ It'S OnLy Me ~

weeee

1 ulasan:

Ainnur Farihah berkata...

thanx jijah sbb join...

tunggu tarikh tutup ya.

nice to know u...

=)

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky