keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 15 Jun 2010

AKUARIA ... aku letisss

 sehari suntuk aku di AKUARIA .... SERONOK ...  yet ... letis n sakit lak kaki ... lama tak jenjalan cenggini ... heheheh sib baik laa masa balik .. jalan tak berapa nak jem ... kalo tidakkk .. letis wooo ....time balik .. singgah RnR kat hiway MAX .. pekena satay samuri ... nyam nyammmmmm cedap tuuuu ....

haaa kalo nak nengok gambar lain ... leh pegi sini ...fesbuk jijah K


http://www.facebook.com/album.php?aid=180175&id=585323471&l=143ab852b9


~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

DANZ berkata...

Salam.
Hmm, yummy! :)

dkama berkata...

Selalu makan satey haji samuri kat bangi... kalau kat tempat lain ramai sangat orang... PEACE...

E.d.Y berkata...

yup...akuaria mmg best

Jijahh @ f.k berkata...

danz .. memang sedapp sangat

Dkama ... memang dah banyak dia nye outlet .. tapi kat r n r ni memang secukup rasa .. daging dia lembut sangat

Edy .. jijah rasa best lagi yg kat Langkawi tu..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky