keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 9 Jun 2010

Award datang lagi ...

Fuh ... sempoi abis award ni ... kali ni datangnye dari Alfa Juliet (pensekodeng tegar jijah ni)
award dia memang sempoi abis ... tapi tetap kelassssss .... Mekacih yer Alfa ...
anyway jijah tak borong ape pun ... cadang nak beli rebung dari gerai tepi jalan tuu .. tapi sebab dah sesat sampai ke sungai koyan ... hahahaha lupakan ajer rebung itu .... wawawaaaa sadissss (leles ayaq lioq terkenangkan Rebung masak lemak putih)

sooo this award goes to ....

1. Cik red kiter yg meletops .. (orang nak kawen kena prektis masak memasak selalu la kan??)

2. Zack @ Insan Tinggi - duk oversea .. mesti dia rajin masak skang ni .. hehehe meh kite nengok ape dia masak ...

3. Mr. Hans kite la ... lelaki rajin masak ke tak ekk ?? (rajin singgah sesawang jijah mr. Hans ni ...)



~ It'S OnLy Me ~
 weeee

1 ulasan:

hans berkata...

hahahah
thanks sis jijah
memang den kuat makan pun
hahaha

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky