keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 11 Jun 2010

Bday Kak PI

Hari ni semua kelamkabut..... memasing dengan bag besar.. dah ready nak pegi Perak untuk potensi ... memasing masih ada kerja yg belum selesai .... tapiiiiiiiiii ......
masih sempat buat suprise party utk Kak Sofie ...
semoga kak Sofie diberikan kesihatan yang baik serta di murahkan rezeki selalu ...




~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

kak ina mail berkata...

Happy birhtday kak sue.walaupun tak kenal.semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.

alfa juliet berkata...

h.birth kak sofie...
best dia dpt kek free

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky