keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 9 Jun 2010

block mem block

har har har ... start from today ... ramai la kot yg macam separuh sawan sbb dah banyak menda kena block .. termasuk la facebook n YM ... muahahahah ... (still ok) ...

tapi aku rasa tak memberi ape ape kesan aaa .. .. ape depa nak kesah .. sbbnye .. memasing kiri kanan ada lappy n komputer maa . .. takleh pakai server opis ... lappy sendirian berhad leh cucuk brukband maa .... hahaha buat la ape saja .. kalo dah kemaruk menda alah tu ... seribu daya akan di lakukan ...

ape pun .. still rasa ok .. sbbnye blog still leh guna ... phewwwwwww ... lega ... hehehe...
have a great day allz ....

~ It'S OnLy Me ~
 weeee

6 ulasan:

fitri hussin berkata...

Betullah tu... kalau dah kemaruk apa pun sanggup buat.

hans berkata...

hahahaha
masalahnya pm galak guna facebook
tapi fb kena block
ekekeke

mekchu berkata...

ini TCO! Stream dari Worldtech ke? kitowang dah fedap nak guna dah..
jijah, ko kenal aku tak erk?

-fizA- berkata...

BLOCK??
SETELAH SEKIAN LAMA....

OH NO!!!!!

*ekceli, kat sini pon same gak :(

alfa juliet berkata...

memang fb n ym selalu kena block...

nasib baik blog ok..bleh la jijah tulis banyak2

Redbloodsnow berkata...

hahaha..bijakk bijakk. skrg dunia dh canggih kan kak jie kannn :P

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky