keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 16 Jun 2010

Dizzy ... sleepy ... sleepless ...

 uhhhhhh ... rabak mata ku ..... semalam sekerat malam aku bersengkang mata menyiapkan kerja orang ... susah nak cakap ... padahal benda ni dah aku cakapkan pada dia sebelum tu lagi .. now .. aku juga kena bahananya ... n dia sedang bersuka ria bercuti berehat di rumah .... ape boleh buat ... bahagian aku juga .... tanggung jawab aku ... its ok .. its alright ....

sib baik laa ada peneman semalam .. takde la rasa ngantuk sangat n berjaya menyiapkan 50% daripada laporan ni ... kiranya pagi tadi aku cuma tidur 30 minit shj sblm bangun jam 6 utk g keje ... huuuuuuuuu ... tapi tak la gila macam dulu ... 48 hours non stop .. hahahah ... now tak larat dah laa .. rabak bijik mata ku ... lebam bak mata PANDA ...

mmm mana panda pegi ekk ... menyepikan diri ... menghilang dan menjauh .... adakah dia telah temui pengganti .... hanya dia yg tahu ... ape pun ... keputusan di tangan dia ... apa yg terbaik buat dirinya ...

lunch ni nak tido jap aaa .... sleepy like this baby .....


~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

momguess berkata...

agak2 muat ke meja tu ko nak tido jah?

SURIA AMANDA berkata...

kena transform jadi baby balik sure muat kan?nuahahahahahahaha

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky