keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 21 Jun 2010

haru biruss .. Monday bluess...

 semalaman aku tak bleh tido ... entah ape mengarut memacam ada lam otaks aku ... sooo pepagi tadi baru nak lelap .. sms masuk ... aku harap dia yg sms ... rupanya orang lain .... HAMPAAAAAA .... dari semalam aku tunggu .. takde pun dia mesej aku ... soo itu bermakna ... memang dia SUPER HOT. biar la .. kalau dia contact aku balik ... ada la ... kalau tidak ... aku akan cuba lupakan saja ... its already written anyway ...

sooo yg mengejutkan aku tadi pagi .. akak Sherry ... hmmm .. memang dia tak tahan sangat la tu .... soo early 7.30 am... huuu ... ape pun kak .. sabar K ... aku lak .. on the spot jawab .. ngalahkan pakar psikologi ... pepagi saiko orang ... macam baguss ...sendiri nye life pun tunggang tebalik mehhh ....well kalau tak dapat membantu .. sekurangnye jadi pendengar aje pun dah ok .... tapi .. aku memang susah nak citer hal aku kat orang .... kecuali waktu tertentu n orang tertentu ... hahaha aku rasa blog ni lagi banyak aku cerita kot .. mm entah lahh ....

soo harini .. aku still tak kerja ... WHY ?? jgn harap aku akan berjoging .. atau cycling .. dari Banting ke Putrajaya ... pasti tak akan sampai sampai OK!! .. mm alangkah bagusnye kalau ada kuda besi aku skang ni ..sekurangnye dapat laaa aku merempit ke opis atau ke kelass  ... gud idea gak tu ... another alternative for me .. tambah lak takde zura .. soo i'm alone beb .... 2 bulan tuuuu .. menguda@merempitkan motor itu lebih afdhal .. jimatt ..cepat... oo yeah ... kalo naik kuda g kelas ... lagi bagus ... parking senang cari ... cepat pun cepat ... takde laa jem gila khinzir tiap kali ada kelas ... hmmm ... nak usul pada adik aku la ... hehehe ... biar dia kecek abg aku ... mintak kuda bawak balik sini .... (hmmm jimat ke?? tank minyak dia sama je macam kuncil .. hahaha mahal lagi adaaa kalo full tank maaa :-?)

NAIK BAS?? ya ampunn .. bas mana nak naik ... kat mana nak tunggu ... semua aku tak tau ... mau aku nangesh kesesatan nanti .... n of coz .. aku rasa % utk lambat akan tinggi .... oh tidakkk .. 2 hari ni cuti aku sesia jerrr ..... hmph ... kan best kalo leh keje dari rumah je kan ?? keje tetap keje ... cuma takde la duduk kat opis je 8 jam tu ... hahahha in case takde kenderaan macam aku alami skang ni la .... ecehhh .. alasannnnnn ..tak bleh tahan mehhh..

ahh .. kekadang aku rasa sama je ... time aku cuti pun ... kalo dah depa nak maklumat .. call sana sini .. YM ape bagai mintak ... still aku buat gak ... siang atau malam ... sama je ..hmm bawak balik keje kat umah? biasa .... well .. hidup takleh rigid sangat... takleh gak loose sangat ... tambah kat tempat aku ... huuuuuuu naik kepala beb .... (dugaan hebat betol keje kat sini)

bila laaa adik aku nak balik dari kampung ni ... kecian laa kat aku .... harini plan nak ke bank ... draw RM lagi ... utk Kodokk ... utk studi  ... mmm kalo pikir pasal RM je ... serabut rasa usus aku ni ... patut laaa Arwah Apak selalu cakap ... masa belajar lagi best .... tapi tu lah ... masa tu memag nampak RM..RM ..RM
 biasa pegang 2-3 ringgit je ... nak la pulak rasa pegang ratus.. ratussss ..RIBUUU.. whoaaa makcik kayooooo....
hmmm ... aku memang cenggitu ... keras kepala ... layan feelings aku jerrr .... susah nak membela aku ni ... hahahha .... tu yg susah nak ngam hooo ngan orang tuuu ....


ok dahh ... merepek meraban ye jugak .. hahahha aku lom mandi lagi ... usus dah meronta ronta ... harini ada chance BRUNCH lagi macam biasa .... 11.30 karang ....


oo yeah .. aku ada hutang citer kungfu lagi kan ?? karang lepas aku wangi baru aku cerita .....
adiosss for now ... hahaha korang keje leklok ekkk ..... jangan jelesssssssssssss ....


p/s: encemnye kete idaman ku yg kaler oren tuu ... huuuuuuuuu bila tahun nak dapat sehh??


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky