keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 22 Jun 2010

Hujan Lebat @ Putrajaya

Hujan lebat harini ... nasib laaa ada parking ... tu pun kat lereng dah penuh ... padahal tadi pagi aku kuar umah jam 6.45 ... well jalan basah n air bertakung ..bawak slow je la ... fast lane pun takde sape nak lalu kalau air dah banyak bertakung ... ..4 me.. better late than something bad happen rite ? hmmm ... today...  i have so much to do ... hope u allz have a great day n happy working ... 

p.s: alangkah bahagianya kalau semalam hujan lebat macam ni ... boleh laaa aku berpelukan dengan bantal golek sampai hujan berenti ... hehehe ... 
 thanks mr goo for the pic ;)
~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky