keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 8 Jun 2010

Jelajah Pahang ...

 Macam yang jijah dah maklumkan semalam ... Jijah kena g meeting di Cameron Highland .. sooo gerak dari opis jam 8 pagi ... soo masa nak naik tu .. bos ikut Ipoh .. we all follow je ... soo sampai kat Perpustakaan Awam sana jam 1 tengahari .. terus meeting ... (lapar giler rasanya) ..... jam 2 selesai .. acara makan makan tengahari berlangsung .... soo around jam 3 kami pegi melawat ke tempat MARDI ... saja la nak tengok tempat yg dorang akan melawat nanti ... sempat la snap gambo ... hehehe ...posing sakan tuuu ....

soo masa nak balik ... sampai kat simpang ni ... kami nampak signboard ... KL - TAPAH ... sign dia ke KIRI .. kami satu kereta 4 orang ... bos .. aku n fazila nampak arrow dia ke kiri ... Kak nik sorang je nampak sign tu straight ... tapi sbb bos dengan konfidentnye kona ke kiri .. sooo aku diamkan je la .. boto la tuu .... hehehe ... dalam hati aku ...
aik ... baru 2-3 bulan lepas aku lalu ... takkan dah siap lak jalan hiway ni ??
huuu ... senang aaa .. jalan dia clear je ... tak la macam jalan lama tu .. kona kona abisss ...

sekali masa dah jauh perjalanan tu .. aku pahsan kenderaan Jabatan yg meeting sekali .... aik ... bila lak dorang ni potong kitorang ??? tak nampak pun ... padahal kitorang gerak dulu tadi ?? lalu kot celah mana lakk ??

adoiii .... rupenye memang kitorang salah jalan daaaa ....  jalan yg kitorang lalu tu tembus ke SUNGAI KOYAN, PAHANG ....
 OH TIDAKKKKKKKKKKK .....
rupanya kami telah merentas semua daaaaaaaaa .... patut aa rasa semacam jerr .. haduuu .... sabo je laaa ...
sooo kami berenti laa kejap di petronas Sg. Koyan tu haa ... n gerak la balik ke putrajaya dengan penuh kesabarannya ....
hmmm ... kalo dah nak jadi ... sekelip mata je ... tapi yg aku heran .. cemana 3 lawan 1 leh silap pandang sign board tu ???

natijahnye semalam .. jam 11 lebih sampai umah ... dengan rasa lalok semacam (jalan pun rasa terhoyong hayang) ... sib baik ada adik ipar ku yg gagah perkasa .. drive balik banting ... mekacih ye ...




































~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

alfa juliet berkata...

jijah sila ambik award..banyak beli sayur?

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky