keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 30 Jun 2010

KUANTER @ KAUNTER

dapat surat dari negeri tadi .... alih alih ada perkataan >>> 
>>>  perkhidmatan kuanter berkualiti 

hahah .. teringat masa keje di PNM ... biasa bila dah nak abis tugas ... orang yg di pertanggungjawabkan akan buat announcement .. as reminder pada user .. masa dah nak abis n kena keluar sblm jam sekian-sekian ...

one day ..... announcement bergema ..... (lebih kurang la ekk .. aku pun ingat ingat lupe)

Perhatian kepada pengguna-pengguna Perpustakaan, Perpustakaan akan di tutup pada jam 8.00 malam .. Perkhidmatan Kuu .. KUU ...  KUUANTER pinjaman akan ...... (bla..blaa)

hehehe masa dengar je perkataan KUANTER tu ... aku ngan kengkawan ketawa sampai naik kejang rahang .. hahaha ... haduuu ... dah la semua pengguna dengar ... malu seh ... malu ... aku nengok user pun dah sengih sengih jerr ....

mmmm .. moral of the story ... belatih la dulu ape nak cakap ... at least rasa konfiden sikit ... tul dak ???


~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

mekchu berkata...

alamak... NEGERI mana tu? kalo n9 senyap2 je tau...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky