keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 21 Jun 2010

kungFu & ber-KungFu

 oo yeah ... ni ape yg berlaku hari Khamis lepas .... dah 2-3 minggu sebelum tu .. memang ada jijah jumpe balik kawan lama ..memang dah kenal more than 7 years .. tapi tak penah jumpe lagi .... sooo tah cemana dia ajak nengok citer kung Fu yang baru tu .. ape tajuk ?? ... hmm The Karate KID .. ...soo jumpe laa malam Khamis ... n tempatnye di Jusco Bukit Tinggi Kelang ... dekat je ngan umah dia ... tapi aku ... jauuuuuuuuuuhhh ...

kete aku memang meragam dah pagi tu .. tapi kalau aku tak pegi ... aku rasa macam aku ni nak memainkan dia lak ... sbb nye dah banyak kali ejas .. tapi tak penah jalan ... soo sekali ini kena tunaikan janji ... Janji Jepun ok ... soo 8.16 > < aku sampai ke sana .... dia dah pun sampai .. siap beli tiket ape semua .. sbb awal lagi .. aku ngan dia kuar g minum kedai mamak area shop lot belakang sana nun ..

wayang start 9.30 .. abis 11.30 ...> < laaa ... soo abis je terus balik ikut haluan memasing. aku masuk gear 1 n 2 macam biasa lagi ... soo berenti kat traffic light ... then masuk gear 1 .. jalan ... (dah masuk jalan besar) ... nak masuk gear 2 dah tak bley .. herkkkkkkkk ... ape macam??? aku swirf ke kiri jalan .. pasang lampu hazard n terus call kawan aku tu ... sib baik laa umah dia dekat je ..

soo call adik aku n check ape semua .. dia call towing ... tunggu towing tu je dah dekat jam 2 pagi .. takkan la aku nak suh dia hantar aku balik ??? hmm .. naik je laa lori towing tu ... slmber badak aku cakap kat cina tu ... bosss ... i ikut u balik tauu ... (hahahahah..dah macam company bapak aku je pulak..suka suki aku jerr) ...
hmmm ....  cina tu cakap ..ohhh .. i ingat dia hantar u balik?? ....
aku jawab .. tak lah .. rumah dia dekat sini saja .. nanti susah dia mau balik sini balik ... ...

lepas ucap terima kasih sesusah tunggu aku berkungFu di tepi jalan ... hmmm mesti dia insaf ..dah takmo jumpe aku ... baru 1st time jumpe dah kena susah payah memacam ... ape pun .. mekacih yer Encik Riss ... jgn serik serik ajak nengok Kung Fu lagi ekk ...

ape pun ... nak kena banjer dia gak .. later ... well orang berbudi .. kita berbahasa maa ... takde maksud tersirat ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky