keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 4 Jun 2010

Lawak of the day ....

 lawak betul la jiran aku ni .... tadi depa dok nyanyi lam bilik kareoke tu ... soo kuar laa jiran belah kiri jijah ni haa ... then dia pun cok cerita ....

KELAKAR BETUL LAAA ... KAK JU NYANYI TADI ,.... SI WANI DOK MENARI ... 
JADI BACKDROP GIRL .....

aku ngan jiran depan terdiam kejap n then dua dua tergelak besar .......(dalam otak aku terbayangkan si wani tu melekat kat backdrop pentas) ....then aku pun cakap kat dia sambil gegelak . ......

BUKAN BACKDROP GIRL LA KAK NORA ... BACKUP DANCER ..... HEHEHE....

harini dua kali dia buat lawak .. tadi dia cakap
....HISS PC NI ASYIK  UN-PLA-GED...UN-PLA-GED JER DARI TADII.. (UNPLUG)
adoi .... dengan konfident jer dia cakap tu ... lawak tul laaa ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

1 ulasan:

LiNda berkata...

ekekeke...
saya yang jauh dari jiran awak tuh pun rasa lawak !

mau terguling-guling..

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky