keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 17 Jun 2010

letis ...

 ngantuk n letih ahhh ... mmmm semalam memang awal lagi aku masuk tido .. tadi tengah malam dah segar bugar balik .. otak pun mula berpusing ligat ... letiss aku ... now aku dah mula rasa ting tong balik .. sleepy .. hehehe macam uloo sawe kekenyangan selepas menelan sekeping lempeng dan ness ais  ... burpp ...

harini otak rasa blurrr ... nak buat keje pun rasa macam ... M.A.L.A.S .. tapi tak baik la kan ... dah macam makan gaji buta tu ... iskk ... dah pasang lagu rancak pun tak segar gak .. ape lagi kalo pasang lagu bob marley .. hahahah nyaman ke gegendang telinga ...

kul satu tengahari ni dah ada program kat kementerian lak ... hadehhh .. cemana ni .. nge-ngantuk bijik mata ... ada gak aku tido lam lebri jap agi .. 5 min jadi lerr ...

malam ni ada orang nak jumpe lak ... malas nye rasaaa ... kan best kalo dia batalkan saja ..... aamin ...



~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky