keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 5 Jun 2010

Lia ...

 Frust rasanya tak dapat pegi ke kenduri kawen kawan aku kat Kuala Kangsar esok ... lagi lagi dah plan nak melawat sorang lagi kawan lama yg lain (yg baru dapat baby)... ahh ... rindu kat dorang ... memasing sejak pindah .. memang tak de peluang jumpe n lepak macam dedolu dah ...

ape pun ... semoga Lia berbahagia dengan pilihan hatinya ... dimurahkan rezeki selalu ... kesihatan yang baik n cecepat dapat BB ... (lia yg duduk kiri sekali..berbaju hitam)

aku tak dapat pegi coz ... paklah ada camping weekend ni ...mem dia takde sape yg teman ... takot terberanak sensorang lak kat umah ni kang ... 


~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky