keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 30 Jun 2010

Lori @ F1

 Pagi ni drive kete rasa macam bawak kereta F1 jer ... keluar dari petronas lepas isi minyak .. kete jijah di apit oleh 2 buah lori .. depan dan belakang lak tu ... mak aiii ... laju giloss ... lagi-lagi bila sampai simpang ke kanan tu ... gaknye nak kejar lampu hijau ... kemain laju agi ... sampai sana lampu dah oren... ape agi ... dia pun break mengejut ahhh sampai berbunyi skreeeettt ... (tayar gesel ngan jalan lerr) .. fuhh ... debu debu beterbangan ... sib baik lerr takde motor berenti kat simpang tu .. ada gak yang tak pasal pasal jadi lempeng benyet ...

yang depan laju .. yg belakang pun laju .... sungguh mengerikan .... rasa macam nak potong .tapiii.. kat depan tu ada 3 lori sederet ... bosa bosa lak tu ..jgn le carik nahass... sampai laa ke petronas jalan nak ke nilai tu .. baru la dapat memotong kesemuanya .. legaaa .. tapi kejap je .. lepas tu bagai di cucuk cucuk n di kejar oleh lori je rasa ... hahaha ... gilo laaa kalo hari hari kena drive macam ni ... boleh masuk F1 la kot ... hahahaha ...

ape pun ... jijah tetap mengagumi cara pemanduan ayah kepada kawan jijah .. heheh sumber inspirasi ... n the best part is .. ayah dia pun bawak lori .. soo gaknye kalo dah bawak kereta .. rasa ringan n bertambah laju la kot ... kejap je rasa perjalanan masa tu .. dari kl ke jengka ... ayah dia lak kelako .. mmm nice guy ...

hahah kalo naik beskal cemana gaya lak ekk ?? mmm ...

~ It'S OnLy Me ~

weeee

2 ulasan:

baby berry berkata...

klu beskal...lagi2 la ringan...siap tak cecah tanah tu hehe

Jijahh @ f.k berkata...

hahahahah ada yg jadi macam ET Go Homee .... basikal terbang .. muahahahaha

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky