keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 3 Jun 2010

member lama ....

yahuuuuuuuuu ... harini walau tak bawak henpon ... tapi pagi ni aku happy sangat ... sbbnye .. dapat borak ngan kawan lama dah bertahun tahun tak sembang ngan dia ...

heee dah lama tau aku kenal mamat ni .. dari sebelum dia ada uban .. sampai dah banyak uban ... hehehe kira lama dah ekk ?? since aku keje di kl .. sampai balik kampung .. sampai keje di putrajaya ni haaa ...ada la lebih kurang 8-9 thn

2-3 hari lepas tetiba teringat kat dia .. rasa rindu lak nak borak ... hmmm alih alih pagi tu dia PM aku lak ... tapi sayangnye aku balik kat tempat lepas perbincangan ... dia pun dah off ... melepass ...

... aku biasa prektis speaking london time YM ngan dia laa (ada la jugak 2-3 orang yg lain).. sbbnye dia mana reti cakap bahasa melayu .. hehe orang Libya ...
Dia... still kelakar macam dulu ... heeeeeeee ... sweet smile too.. still solo and available tuuu ....

anyway .. kawan je ok ...... hehehe jgn buat skandle ... :P

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky