keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 23 Jun 2010

Morning Breeze

 huih ... hari ni air sesejuk alam sehh ... lama aku tak rasa mandi air sejuk bedi nih ... biasa kalo bukak paip air je .. suam suam dah ... takyah pakai heater ahh ... tapi aku rasa mandi air sejuk lagi best laa .. rasa segar sket bijik mata ... kalo suam ... rasa takde feeling jer ....

teringat kalau balik Kedah .... pepagi .. tok Nek selalu kejut .. ajak teman dia gi mandi kat perigi hujung kebun getah .... masa kekecik tu ... mana aku reti nak cedok air dalam telaga tu ... 2-3 kali cuba pun lom tentu dapat ... hehehe ... puas laaa Tok Nek "ngarai"  (betul ke ayat aku ni?? ada orang Kedah kat sini ka?) air telaga tu utk aku mandi .... hahah pepagi buta kooo ... gelap alam lagi ... huuuuuuu cuaca sejuuk sangat ... tapi peliknye .. air telaga tu tetap suam .... hmmm .. best nye masa kekecik .... segala galanya happy ...

ape pun ... selamat "bekerja" bagi korang semua .. Have a Great Day K ....



~ It'S OnLy Me ~
weeee

2 ulasan:

~suNshiNe~ berkata...

mandi air sejuk boleh segarkan badan...semangat la sket nak p kerja..tak la mengantuk sgt.

mekchu berkata...

petua awet muda tu mandi air sejuk.. patut ko nmpk muda sentiasa.. hehe

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky