keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 6 Jun 2010

Morning...

 Salam all ... ape kabar semuanya? jijah pagi ni masih ok ... walau mengigau malam tadi ... hahahah tak tau aaa apasal ...soo rasa macam letih pun ada ...

arini takde plan lagi ... maybe nak buat yg baru laa ... ooo yeahh ... esok gi Cameron Highland ... ahaks ... ada meeting ... tapi yg tak best nye .. sbb nak kena drive kereta je la .. jalan nak naik tu ..kalo dari kelantan .. kira leh tahan laa ... tapi kalo dari perak tu .. ape nama jalan ekk?? lupe aa jalan dia memang aaaa menyeramkan sikit .. ape pun berhati hati lebih baik kan ?? ... soo .. i will ... insyaallah

heeee time balik nak singgah beli madu aah kat gerai yg orang asli bukak kat tepi tepi jalan tuu... mana tau jumpe agi madu yg best tu ... last time jijah pegi .. ibu singgah beli madu ... mak aiii .. sedap giler ... rasa macam NENAS ... serius ... then letak lam peti tak keras membeku .. so maknanya madu pure la tuu ... tak macam beli madu kat kedai ape tah ... ada lebah seko kat depan kedai dia ... kemain beso lagi .. dia cakap ori punya ... sekali balik ... beku daaaaaaaa ...  mahal je lebih ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

3 ulasan:

alfa juliet berkata...

ermm sedapnya madu...dulu sebelum preggy melantak madu amazing jeh..org makan satu sudu, aku makan 3,4 sudu

Amieynna Amin berkata...

hati2 drive..

makan madu memang sedap..
tp..
makan hati sbb dimaduka itu sakit..
hehe
jokes saja..

hans berkata...

jalan grik ker?

p/s : Review Lagenda Budak Setan Di Blog Saya

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky