keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 29 Jun 2010

nasi goreng pantai

 mmmm jijah tak tau la orang panggil ape .. tapi yang pasti ... jijah n kengkawan panggil nasi goreng pantai ...
tetiba rasa macam nak makan je nasi goreng ni .... rencah nasi goreng ni orang letak isi ikan goreng yg lebih semalam ... atau orang letak isi ikan rebus (tapi kena goreng rencah dia sampai agak garing) ... then dalam dia ada kacang panjang yang di potong serong-serong ....
rasa dia pedas pedas hangat ... sbb perencah dia cili masak + cili api tumbuk .. ngan bawang merah .. emmmph .... biasa kaler nasik ni kaler oren atau kemerahan sebab cili tu haaa ...
wawaawaaaa .. tetiba rasa nak balik kampung ................. rindunye masakan ibu ...

gambar pinjam dari google ... tapi gambo nasik goreng kampung je ada ... (mujur juga .. kalau tidak terliur tak abis abis sehh)



~ It'S OnLy Me ~

weeee

3 ulasan:

alfa juliet berkata...

nampak menyelerakan

momguess berkata...

aku suka grg nasi letak isi ikan smlm
sedap koooooooo

Jijahh @ f.k berkata...

tu laa .. sedap kan ... kat kedai mana ada buat tuuu

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky