keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 18 Jun 2010

PLF



 alamak .. best nye kalau dapat pegi jenguk kelas bebudak ni .... tak lama lagi semua kelas dah habis ... kejap je dah 10 minggu ...
agaknye makcik n pakcik tu semua dah pandai baca ke ek ?? teringat masa di Betong .. pertandingan baca petikan akhbar .... soo ada laa perkataan ni yang dekat dalam "_" inverted comma ek?? kan bentuknye macam >>
69 perkataan 69 ....

contoh ekkk..... (memberikan "comment" berikut )

 soo masa tu peserta ni baca n sebut >>
..memberikan.enam sembilan ...comment .... enam sembilan berikut

hadehhh ..... senak rasa usus aku dok gegelak sakan ngan depa ....  maklum laa... baru belajar ... n itu juga mungkin dia lom penah jumpe lagi ... ape pun chai yookkk chai yookk buat semua pengajar PLF .. tanpa korang .... malaysia takkan peluang akan bebas dari % buta huruf ni ....


~ It'S OnLy Me ~

weeee

1 ulasan:

DDrfauziah berkata...

Aslmkm Jijah.
Lama kita saling tak bersua ya! :)
Hmmm ... Kak G masih berjumpa dgn anak2 terbiar yg buta huruf, apatelah lagi ibu bapa mereka! Kasihan kan? Tp ramai yg tak buta huruf dah jd buta perut pulak! :((

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky