keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 2 Jun 2010

TAG datang lagii ......

 Tag ni datang dari BEMIE .... mekacih yer ...

Syarat2 yg di tetap kan...
huh...macam2 neh
kena selesaikan pantun nih dulu.

______________________
______________________
memang aku rasa blog aku comel,
kenape korang jeles ke?



jawapan jijah .....

Pegi keje naik ERL ..
dalam hati berkata : isk .. harini lambat lagi ke?
memang aku rasa blog aku comel ...
(hehehe) kenape korang jeles ke?

macam bemie buat .. sooo jijah akan terjah blog korang nanti ... sila jawab yer ....


~ It'S OnLy Me ~





weeee

3 ulasan:

LiNda berkata...

hahahaha

TAG macam nie pun ada ...

nak buat.. macam besh jek.

marina anakcikbob berkata...

kak..ni tag ke award ek..
huhu..

Jijahh @ f.k berkata...

hantam aje la marina ... heheheh ... akak jijah pun tak perasan ...

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky