keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 13 Jun 2010

wedding ...

Semalam aku sampai rumah jam 11 ++ .. kes nye sbb malam tu ada wedding di Putrajaya ...  anyway thanks to Kak G ... sbb kasik aku singgah sebentar ... ( husband dia ... macam Saleh Yaakob la.. peramah) ... malas nak balik ke Banting .. jauh bebenoo ... kang letis memandu .. lepas kenduri ..drive lagi ... oh tidakk ...

sooo ... smlam tak pepasal jadi ketua rombongan laa .. hehehe kes nye rombongan pengantin pompuan menyewa kat home stay rumah seblah kak g tu ha .. soo aku tunjuk jalan ke dewan la ... (aku pun tak tau .. tapi kak g yg tunjuk jalan ... hehehe)

ada la insiden yg tak dapat aku lupakan .. kalo ingat balik ... rasa nak marah n nak gelak pun ada .... kes nye ...
ada dua buffet line ...  lelaki n pompuan ... soo di line pompuan ni ... pecah pada dua belah utk ambik makanan .... kiri kanan laa senang cakap ... tapi tong nasi kat belah tengah ..kiranya lepas ambik nasik tu ... ko leh g kanan atau kiri nye line aa ... pinggan ada 2 tempat ... kiri kanan laa ... sooo depan aku ni makcik tua dah ,... soo dia berdiri belah kanan .. sambil ambik nasik .. soo aku pegi la belah kiri .. n ambik pinggan ... soo aku berdiri kat tepi tong nasik belah kiri tu (sbb aku ingat makcik tu nak pegi belah kanan) ...lagipun belah kiri tu takde orang dah pun ..

alih alih makcik tu merenggus ... siap dia buat bunyi ... hmmm!!! n gerakkan kepala dia ke kanan (macam nak suh aku masuk line belakang dia laaa ... (ape kes lakk ?? dah dia ambik belah kanan .. aku pegi la belah kiri .. bukan aku potong dia pun ...) ... aku pun angin gak ... hahaha ... siap aku langkah satu ke belakang n kasik makcik tu lalu depan aku... tapi dia still tak berganjak ... siap berdiri gak kat situ n berdehem macam tadi ... 

ahhhhhhhhh melampauuuuu ...aku pun cakap .. LAAAAAA ... JALAN LAAA ... (muka aku memang bengang ahh)... swey betoll aaa diaaa ...sib baik ko dah tua ... kalo tidak .. mau aku sekeh sekeh ngan senduk nasik tu haaa ... ape daa ... bikin orang angin satu badan je memalam buta nihh ... (ahhh anggap je la dia 3 suku senang citerrr)


~ It'S OnLy Me ~
weeee

4 ulasan:

Amieynna Amin berkata...

aiyoo itu makcik...
xpe la jijah..
sabar je..

Natrah Norlin berkata...

makcik tu lapo ...

Jijahh @ f.k berkata...

amiey - hahah sib baik malam tu iman kuat ... hehhe

Jijahh @ f.k berkata...

Nat ... aku pun rasa cenggitu aa ... hahah tapi seram gak .. sbb teringat macam nenek tua yg makan tuu ... yg dalam cerita SANTAUUU ... hahahaha

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky