keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Rabu, 28 Julai 2010

1st day - 1st class

 Letih nye ... tadi masa dok tunggu akak Ina untuk balik ke penginapan ... siap terlelap lagi kat kerusi .. air sebotol 2000ml yg selalu jijah bawak .. memang surut abis ... tinggal dalam 200ml je lagi ..
dah lama jugak aku tak kena kasik lecture kat PM PS paling last masa kat ILK Perak. tapi takde la macam lecture kali ni ... yg ini agak mencabar .. sbb nye dorang memang dah lama tak kursus bab ni .. n kira refresh balik memori ...
Alhamdulillah ... dorang boleh paham ape aku sampaikan tadi .. walau memasing nampak blurr .. aku guna contoh yang paling mudah untuk dorang paham ...
nampak gaya malam ni aku kena laa buat note baru ... serba sikit pasal perpustakaan ... soalan yang aku kasik tadi pagi .. kebanyakannya dorang tak dapat jawab walau benda tu cuma asas yang patut dorang tahu pasal library ... haduuu .. nak buat macam mana lagi ... ini adalah kelompongan yang ada dalam perkhidmatan yg sedia ada ... maybe selama ni dorang tak perasan ... atau terlupa ... takpe la .. selagi aku ada .. aku cuba buat yang terbaik ... insyaallah ... aku akan buat dorang paham ...sekurangnya dorang leh praktik nanti ...
oo yeah .. sebelum mula... aku kasik depa gegelak happy dulu ... bagi segala urat urat n darah dalam badan bergerak pantas dengan massaj n karate ... kalo tidak takde laaa lemah je memasing kann ?? and also  
 baru laaa memasing eager untuk belajar ... tapi sebelah pagi sblm tea break sesi mendengar masalah ... insyaallah ... apa saja yg dorang hadapi .. aku akan cuba step by step untuk membantu ... semoga tuhan saja membalas segala penat lelah dorang selama ini ... n apa yang dapat aku bantu ... aku akan cuba mencari penyelesaian dari peringkat atas .. Chaiyooo ... chaiyooookkk ... Semangattttt ...............

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky