keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Sabtu, 17 Julai 2010

dont u know ??

 isk .. dont u know ... driving dalam hujan yg lebat ... di hiway yg jalan nya macam cross country road ... adalah tindakan paling STUPIDOSSS ??

Soo semalam balik dari concert ... jijah drive alone dari putrajaya ke banting .... soo bawak lane tengah .. dengan sopan dan penuh tata susila ....  the reason is ....

1. dah rasa letih n start sleepy - mata berkarat n asyik tak cukup oksigen ... hahah menguap jerr
2. Hujan maa ... jalan basah ... licin loor ... then kalo bawak lane tepi ... air bertakung

sooo suddently ada Myvi kelabu meluncur bak ferrari di lane kanan paling laju ... wahhhhh .. dia je la ada kereta yg super fast ekkk ...

tak berapa lama kemudian ..... dari jauh ....

nampak beberapa orang berdiri di luar kereta sambil meninjau ninjau kereta dia yg bakal jadi besi buruk ...  yg terperosok kat penghadang jalan belah kiri ... montot kereta pun hancusss .. dpan kereta lagi laaa ... makan terus penghadang jalan tu .... wasalamm je la ... muka macam tak puas ati jherr ...

mak jalan je terus ... takde menda nak nolong .. lagipun mak pompuan ... takott .. n bahaya laaa .. polis ada dah pun ... bio polis la tulun ...

soo berhati hati di jalan raya .. unless nak jadikan kereta anda tukun tiruan

alamak .. kete kancil je ada ... pinjam mr gooo

~ It'S OnLy Me ~


weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky