keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 8 Julai 2010

jalan jalan cari makan @ Chow Kit

 heheh macam biasa .. dah makan separuh baru ingat nak ambik gambo ... hampes jijah .. sib baik ada sebungkus agi .. kalo tidak ... gambo daun pisang yg bertingkat tingkat je laaa ada .. hehehe

malam ni semua 9 bungkus untuk 3 orang makan .. limpa 2 cucuk .. sambal bilis sikit .. sambal kerang sikit ... tapi yg special dia ... nasik lemak tuuuuu ... fuhhhhhhhh sedap gilosss .... bau dia .. perghhh .. kecur air liur ku 


hahah biasa aku makan 3 je .. malam ni rasa xtra lapar .. 4 bungkus ... hiks ... yg lain tu depa laa abiskan ...cuaca lak ujan .. jalan macam biasa .. jemm ... tapi tak teruk sangat laaa ...

tujuan asal .. nak cari salak ... tapi aku nampak buah avokado .. fuhhh .... sodap tu kalo buat air .... sekilo 7 engget ..ahh lebih kurang pasaraya gak sebijik jatuh 2 ringgit lebih
.... tapi yg ni lagi besar .... sedap seh buat air ... nyam nyammmm .. esok aaa ...

sooo .. kali ni jijah g makan ngan kengkawan .. jiran sebelah ku ... lama tak kuar memakan ngan kengkawan opis ... kalo dulu .. leh kata tiap hari ... kekejap goreng goreng la ... air nyioq laa ... tepi pantai laaa .. kedai lembab laaa ... hari hariii ....

ni baru nak buat kat kl ni .. hehehe ...


jiran jiran sebelah menyebelah ku juga ... rakan sosial di waktu opis ...
  soo sape sape nak nasik lemak best ... sila laa terjah kedai nasik lemak ni K ... bebetul kat Chow Kit .. simpang dekat BSN tu ... senang je nak cari ... memang sedap sini ... cuba laa ...











~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky