keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Selasa, 27 Julai 2010

lawak 2

sambungan lawak sarapan tadi .... soo kes ke 2
masa kami tengah sarapan tadi ... datang la sorang peserta ni .... dah tu geng sarap jijah kemain lagi gegelak sakan kat akak tu sambil cakap ... KAK ... BEDAK KOMPAK BAWAK KE TAK ??
.... Kesah nye cenggini ....
ada satu masa tu ... geng ni buat program berkayak ... soo satu kayak ada 2 orang .. lelaki n pompuan ... soo akak ni ngan pasagannye la ... biasa orang buat aktiviti out door takde laa heran sangat nak mekap mekap n so on .. tapi akak ni pulak .. bila dah ketepi jer .. dia siap leh kuarkan bedak kompak n touch-up muka dia ... hahahah haruuu ...

sooo...... moral of the story ...wanita and kecantikan memang tak dapat di pisahkan ... apa pun juga yang terjadi ... kecantikan mesti di utamakan ... ahaks ... ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky