keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Khamis, 15 Julai 2010

Lawatan Sekolah Khas Pasir Mas Kelantan

fuhh letih nye rasa ... jijah baru je balik dari pusat masakan kat Salak Tinggi ... bawa rombongan bebudak dari Sekolah Khas Pasir Mas Kelantan ... Layan Gambar K .. bebudak special ... ahli syurga ...

Baru sampai ... rehat jap n dengar ucapan aluan ... then makan


masa ni memasing x-cited nak cuba sendiri buat cup cake ..bagus sangat ... tak kira lelaki atau pompuan ... depa semua berani nak cuba ... offer diri lagi ....


masa bermain dengan icing ... pakat berlumba nak buat ... hehehe siap ada yg tak sabar sabar dah tunggu cikgu ajar ... advance betul ...memasing semangat nak buat sendiri ....


dah siapp ... tengok la hasilnye .... (sejuk je mata tengok bebudak ni)


hiks ... lupe nak letak gambo sendiri .... salah sorang dari kami ber 5 ...


 
~ It'S OnLy Me ~
 weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky