keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Jumaat, 9 Julai 2010

Merah nye Mak Ngah ....

 Heh .... macam berpakat lak ... harini ramai betul geng kat opis ni pakai baju kaler merah ...
leh buat pasukan Boria ... atau tubuhkan Geng Cik Kiah .. then serang Alamanda reramai  ..

anyway ... I Like Red ...

 teringat video clip Mariah Carey ..
kalau tak silap .. masa tu dia nyanyi lagu HERO .... n wearing long red dress .. berdiri di tengah pentas sensorang  ... ... she look so stunning ... dengan suara dia yg cukup mantap ... rasa berdiri bulu roma mendengarnya ... anyway .. dalam video clip tu .. semua audience senyap jer dengar dia nyanyi .. n last sekali ... tepukan gemuruh ... fuhh .. lawa betol ...
 sayangnye dah corup n terkubur sekali ngan aku nye 1st external HD.

humph ... frust ...

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky