keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 26 Julai 2010

scary ...

 Last week ... sebelah petang ... tengah best buat keje .. alih alih ada panggilan kecemasan lak ... heheh Masa temu janji ngan Dr.T ... hehehe ..jijah pun cecepat la pegi ke tandas ..
biasa kalo makcik tu cuci tandas .. mesti ada troli alat alat dia kat muka pintu .. kali ni takde lak .... elok je aku tolak pintu ... ...............
WHOAAAAAAAAAAAA ..... then nampak ada muka putih melepak ngan mulut ternganga ....
suka betul acik tu gelakkan aku .... siap cakap .. haaaa terkejut koooooooo ....

haduuuuuuuu .. terkujat den .... dalam hati .. sib baik tak kena pintu orang tua ni .. kalo dak mau lebammm ..
dia kata dia dengar tapak kasut aku ... keletak keletuk  ... tu yg dia dah sedia awal awak ...

adoii sempat lagi dia kena kan aku yerr ... tak pe . takpe ... sabo jer ... sib baik aku tak tekucil terkeluar kat situ gak ...
sib baik gak la aku ni jenis takde la penakot sangat ... biasa aku terkejut sbb terkejut kat orang jer ...
makcik ni bebetul mengingatkan aku kat citer Scary Movie ahh ... muka putih .. mulut ternganga .. whoa ... hahahah sabo je makkk ....

~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky