keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Ahad, 25 Julai 2010

Sunday & Karnival

happy sunday all ... ape kabar korang semua .... soo hari ni jijah tak bertugas ... cadangnye nak ambik modul pembelajaran di UITM ... hmpes .... tutup lak ... sbb minggu ni takde kelas epjj .. soo seterusnya kena laaa ambik office hour jugak ... what to do ... tunggu aku balik dari Tangkak gak ler ... on friday ke ... adoii .. letiss gini ...

soo what happen yesterday ?? .. karnival telah di kunjungi ramai orang ... happy je rasa ...at least laku laa orang orang yg meniaga tu ... semalam macam macam promosi ada ... paling hot ... gerai menjual bakul rotan ... murah giler RM2 je satu bakul ... alaaa bakul yg orang dok buat hantaran tu  .... macam macam pesen ada ... semalam lepas TPM melawat .. terus dia buat promosi ...

oo yeah .. thanks to kak Ena from butik perkahwinan ... sayangnye tak jumpe kat tapak karnival ... hehehe kalo tidak .. leh gak jijah belanja kak ena manicure ... kasik ngetopp jari jari mungil mu ... jijah nye 2 kali sental ko .. bekilat abisss ... mana taknye ... khamis dah buat ... semalam tpm nak melawat gerai .. di tarik nye jijah sekali lagi ... sentalll ... buffing lagi kasik bersinar memancar mancar ... hehehe .. memacam laa depan ni ...

hehehhe c in the pic .... dah siap bakul kecik jijah ... tapi tu laa sayang .... akak tu ajar tak abis aaa ... alasan dia tak cukup peralatan ... adoii ... frust ... 1/2 way je belajar ... frustt ... tapi tu la kan .. biasa orang ni .. memang susah nak ajar sesuatu perkara tu ... mesti ada half way nyer ... pasti tak penuh.... takpe .... moga satu hari nanti jijah dapat belajar sepenuhnya menganyam ni ... insyaallah ... bukan nye ape .. sbb skang ni susah nak jumpe orang yg buat bakul ape semua ni ... makin lama makin hilang ... sooo at least ada gak orang yg belajar menganyam kan ?? daripada terus pupus ... (cewahhh macam bagusss)



haaa ini pulak ... demonstrasi membuat MURTABAK DIRAJA ... TINGGI KO .. TEBAL GILERR .. 4 lapisan semuanya .... semua layer ada daging ... perghhhhhhhhhhhh ... harga dia RM 13 ... sape yg teringin .. cecepat la pegi tapak karnival .. nk beli frozen ada .. fressh pun ada ... kalo nak rasa free .. tunggu laa time dia buat demonstrasi (belah petang) ... haa time tu dapat rasa yg free punya ...
kalo bulan puasa ni .... seminggu dalam waiting list ko ... pergi kat tempat buat dia tu ... daftar n ambik nombor ... then ambik tarikh bila ko leh ambik murtabak ni ... jijah penah kena tunggu seminggu .. baru laa dapat makan ... huuuuu kalo ngidam tu ... letiss ko ...

selain murtabak ... ada demo rendang tok .. laksa johor .. otak otak ...  masakan belangkas ... sambal belimbing hitam ... memacam lagi laaa ... kena pegi sendiri kat sana ... oo ye satu lagi .. jiran sebolah rondang tok kuala kangsar .... DODOL ... femes abis pakcik ni nye dodol koo ... nak sample ada .. nak beli pun adaaa .... sooo .. ape tunggu lagi ... pegi la beramai ramai ke karnival tu K ... pendek kata .. ape saja yg korang nak .. semua ada ... pinjam tag line ... macam macam adaaaaaaaaaaaa .....


full house semalam .. ramai laa pompuan pompuan yg buat rawatan diri ... manicure .. facial ... refleksology ... murah je ... harga promosi ... manicure RM10 jer ... facial .. RM20-25 siap mask lagi ... then refleksologi RM15 .. kira ok la .. dah penat jalan jalan pusing stadium .. kasik laa kaki rileks kena urut ... oo yeah ... satu agi .... SKIN TAG ... sape yg ada menda alah yg tumbuh kat kulit tu ... macam bintil bintil .. leh buat skin tag ... murah je ... tak macam buat kat kedai yg pakai lazer tu .. sebijik 30 engget ... mahal sehhh .. buat nye ada 30 bijik kat badan tu ... kira laa sendiri ...
rawatan lintah pun ada koo ... tapi mahap lerr .. takkan ku jejaki kaki ku ke booth tu .. heheheh saya takut LINTAHHH ....

soooooo ... today is the last day .... better korang pi cepat cepat .. pasti semua jual murah arini ... best nyerrrr .... tu je jijah nak citer .. nanti jijah update lagi ... cau cin cauuuuuuu




~ It'S OnLy Me ~
 weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky