keep on moving babeh ...

Happy Browsing Allz .. click my nuff nuff too ok ;) ..and ... please come again next time ...P/S: Let me know if i forgot to follow u back ok ..

Isnin, 26 Julai 2010

Tangkak to Muor

 lama tak datang kat Tangkak ni .. last masa abg Jijah kawen dulu .. kalo tak silap Year 2003 .. soo today akhirnya jijah jejaki lagi bandar Tangkak ni ...

 tadi petang akak ena ni ajak jijah jenjalan tengok baju di Baitulmal Muar... hehehe nengok jela ...kira ok la kan .. sekurangnya jijah takde laaa rambang mata nak beli baju sampai 4-5 pasang .. hahahah kes nye .. biasa laa ... orang "besar besar" tak main laaa ready made ni ... semua nak kena ukur di badan maaa ... kalo ada pun yg ready ... mahall koo ..

ok la tu ,,. lagipun jijah ni tak tetap pendirian ... nengok je masa beli kasut ... sekali beli .. nah kooo ... 2-3 pasang ... tu kasut ... lom bajuu ...

alaaaa gambar takleh upload lak .. geramzzz
~ It'S OnLy Me ~
weeee

Tiada ulasan:

hmmm .. soo ...

Dah Follow Jijah ???

Dah Follow Jijah ???
har..har har ... sabo je laa serindit ni tauu ... dia cakap meh nak kasik jijah femess ... ramai follower dalam sekelip mata ...hahaha ni lah dia kasik ... ahaks ...lawak la ko serindit oittt ...tak tahann ... 30058 follower ...perghhhhh ... kejong Jijah japs ... ahaks .. thanks buddy ;) ..wink .. wink .. click je kat sebelah atas tu kalo nak follow ...

Jijah Ohh Jijah

Daisypath Anniversary tickers

Seiring & sejalan ...

Daisypath Anniversary tickers

Me & Vicky